Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Κρήτη: 29 κοντέινερ με εκρηκτικά εντοπίστηκαν στα αμπάρια πλοίου


O Ουκρανός καπετάνιος του πλοίου «Μekong Spirit» κρίθηκε προφυλακιστέος μετά το το τέλος της προανακριτικής διαδικασίας.Το πλοίο μεταφέρθηκε στις ναυτικές εγκαταστάσεις του κόλπου της...
Σούδας δίπλα στην Αμερικανική βάση, ενώ οι αρχές ζήτησαν την δέσμευση των 29 κοντέινερ.
Τα κοντέινερ με τα εκρηκτικά ξεφορτώθηκαν χθες από το πλοίο και φυλάσσονται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον κόλπο της Σούδας.
Τα εκρηκτικά εντοπίστηκαν στις 24 Μαίου έπειτα από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στο «Μekong Spirit» που είχε αποπλεύσει από την Τουρκία με προορισμό το Σουδάν.
Το πλοίο με σημαία Μάλτας, έφερε κοντέινερ με εκρηκτικές ύλες, κατά παράβαση περιοριστικών αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών και της Ε.Ε. λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Σουδάν. Σύμφωνα με τα συνοδευτικά έγγραφα τα εκρηκτικά θα χρησιμοποιούνταν για λατομείο.
Τον έλεγχο για το φορτίο είχε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης. Επειδή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις στην Κω το πλοίο και το 17μελες πλήρωμα του μεταφέρθηκε στον κόλπο της Σούδας όπου και παραμένει.