Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

BILDERBERG 2017…. Δεν θα Πιστέψετε Ποιος Πηγαίνει και ποια είναι η Ατζέντα… !!!


Από τη Lisa Haven
«Η Μπίλντερμπεργκ τραβά τις χορδές κάθε κυβέρνησης και υπηρεσίας πληροφοριών στον δυτικό κόσμο.» – Τζέιμς Μορκάν.
Αυτή είναι μία από τις πιο αληθινές δηλώσεις που έρχονται κατευθείαν από το στόμα ενός παγκοσμιοποιητή! Τραβούν την πλειοψηφία – αν όχι όλες – τις χορδές που παίζονται σήμερα...
Από την πολιτική μέχρι τις ιατρικές εξελίξεις, τις τεχνολογικές καινοτομίες στην παγκόσμια διακυβέρνηση και πολλά άλλα, η Μπίλντερμπεργκ τραβάει τις χορδές. Πρόκειται για μια ομάδα χειραγώγησης, που αναζητά χρήματα, πεινασμένη για την εξουσία, για την βελτίωση του εαυτού τους. Γεωργίας και των ίδιων των λεκανών.
Από την 1η έως την 4η Ιουνίου, η μυστηριώδης, κακόβουλη, πεινασμένη ομάδα που είναι γνωστή ως Bilderbergs θα φιλοξενήσει την 65η ετήσια συνάντησή από τη σύστασή της το 1954. Θα υπάρξουν συνολικά 131 συμμετέχοντες από 21 διαφορετικές χώρες που συναντώνται στο Chantilly της Βιρτζίνια, Για να συζητήσουν τις πολιτικές, τον αποπληθυσμό, τον Donald Trump, τον λαϊκισμό και τις μυστικές τους ατζέντες πίσω από κλειστές πόρτες.
Στο παρακάτω βίντεο περνάω από την ημερήσια διάταξη Bilderbergs 2017 και από εκείνους που περιλαμβάνονται στον κατάλογο συμμετοχής – στους οποίους περιλαμβάνονται τρία μέλη του υπουργικού συμβουλίου από τη διοίκηση του Trump. Όταν ανακαλύψετε ποιοι είναι αυτά τα τρία πρόσωπα και η ατζέντα τους, θα πέσετε στα πατώματα!