Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…. (BINTEO)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τον τελευταίο καιρό κάνει θραύση ένα γαλλικό μουσικό συγκρότημα με μια μεγάλη μουσική επιτυχία με το χαρακτηριστικό τίτλο...
«η Μέρκελ πρέπει να εξαφανιστεί». Το συγκρότημα αυτό ονομάζεται Les Brigandes και προέρχεται από την περιοχή Μπεζιέ (Béziers) της Γαλλίας.
Πρόκειται για ένα πατριωτικό μουσικό συγκρότημα που στην δεδομένη συγκυρία οφείλει την μεγάλη του επιτυχία γιατί εκφράζει την οργή των ευρωπαϊκών λαών κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγγέλα Μέρκελ, που έχει οδηγήσει πολλούς ευρωπαϊκούς λαούς στην καταστροφή και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πρόθυρα της αυτοδιάλυσης.
Είναι ενδεικτικό ότι τα λόγια στα γαλλικά αναφέρουν χαρακτηριστικά , ότι η Μέρκελ είναι το τέρας της Ευρώπης, και μας έχωσε μέχρι το λαιμό στα σκ***( Monster an Europa und «être dans la merde jusqu’au cou»).
Το όνομα του συγκροτήματος Les Brigandes είναι συμβολικό και προέρχεται από μια οργάνωση επαναστατική, την Vendée που είχε πολεμήσει τον βασιλιά στην Γαλλία.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ