Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Αυτοί είναι οι «διαμεσολαβητές»: Παροτρύνουν τους Σκοπιανούς να εγκαταλείψουν τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα!


Σκοπιανό Δημοσίευμα: «Ο Νίμιτς λέει ότι εάν ήταν ‘Μακεδόνας’ δεν θα διαπραγματευόταν το όνομά του»!
Σκοπιανό δημοσίευμα που επικαλείται το λεγόμενο «Διεθνές Μακεδονικό Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Τορόντο», που έμβλημά του είναι η Μεγάλη Μακεδονία, αναφέρει ότι ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς,...
δήλωσε τα εξής: «Ανεπίσημα- εάν ήμουν Μακεδόνας, δεν θα διαπραγματευόμουν το όνομά μου».
Το σλαβικό δημοσίευμα συνεχίζει:
«Και ο πρώτος διαμεσολαβητής για τη διαφωνία του ονόματος, Ρόμπιν Ο’Νιλ, κατ’επανάληψη είχε δηλώσει ότι ήταν κατά των διαπραγματεύσεων και ζήτησε από τα Σκόπια να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις».
«Παρά το γεγονός ότι ο Νίμιτς τόνισε ότι τα σχόλια του ήταν ανεπίσημα, το σλαβικό αλυτρωτικό κίνημα του Τορόντο τον ρώτησε γιατί δεν εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του, να παραιτηθεί και να εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις που όπως είπε ο Ρόμπιν Ο’Νιλ είναι μια επίθεση στα θεμελιώδη δικαιώματα των ψευδομακεδόνων».
Όταν, μάλιστα, ο πρόεδρος του αλυτρωτικού σλαβικού κινήματος του Τορόντο, Μπιλ Νικόλοφ, ζήτησε την άποψη του Νίμιτς, εάν αποσυρθούν τα Σκόπια από τις διαπραγματεύσεις ποιες θα είναι οι συνέπειες, ο διαμεσολαβητής απάντησε: «Τίποτε. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν συνέπειες».
«Εντελώς όμοια απάντηση έλαβα από τους εκπροσώπους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ» , λέει ο Νικόλοφ και σημειώνει ότι του είπαν ότι «η διακοπή των διαπραγματεύσεων θα ήταν μια λογική απόφαση».
Το σλαβικό κίνημα του Καναδά κάνει ακόμη μία φορά έκκληση προς όλα τα πολιτικά κόμματα των Σκοπίων και σε όλους τους πολιτικούς να καταδικάσουν τις διαπραγματεύσεις και να τις τερματίσουν.
Επιπλέον κατηγορεί τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ ότι είναι πρόθυμος να πουλήσει το αιώνιο όνομα, την εθνοτική καταγωγή και την ταυτότητα της ψευδομακεδονίας, μόνο και μόνο να ικανοποιήσει τηςν Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνει το δημοσίευμα.
(mkd.mk)
Και μετά από όλα αυτά… Ο Νίμιτς σε Σκόπια και Αθήνα
Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών και διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις για τη διαφωνία του ονόματος των Σκοπίων με την Ελλάδα, Μάθιου Νίμιτς, θα φθάσει την Κυριακή σε διήμερη επίσκεψη στα Σκόπια και μετά θα μεταβεί σε διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Σκόπια, ο Νίμιτς θα συναντηθεί με την νέα κυβερνητική ηγεσία και θα ενημερωθεί για τη θέση της σχετικά με τη διαμάχη του ονόματος.
Ωστόσο, δεν αναμένεται συγκεκριμένο αποτέλεσμα από την επίσκεψή του, ούτε κομίζει οποιαδήποτε πρόταση. Ο κύριος στόχος θα είναι η διαδικασία συνέχισης των διαπραγματεύσεων για την επίλυση της διαφοράς.
Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη του Νίμιτς στην περιοχή από τον Ιούλιο του 2014, όταν είχε δηλώσει ότι περιμένει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα δήλωσε ότι η επίλυση της διαφοράς πρέπει να τοποθετηθεί ψηλά στην ατζέντα της νέας κυβέρνησης της FYROM.
(meta.mk)
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ