Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ! Άλλη μία πασίγνωστη ηθοποιός κάνει τον γιο κόρη

ΣΟΚ! Άλλη μία πασίγνωστη ηθοποιός κάνει τον γιο κόρηΤο StackExchange αποτελεί διάσημο φόρουμ για γονείς, παιδιά και γενικά για την οικογένεια.
Απελπισμένος πατέρας ζήτησε βοήθεια από αυτό, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του σχεδιάζει να μεγαλώσει τα παιδιά τους ως «άφυλα», ενώ θέλει να κάνει τουλάχιστον ένα από αυτά ομοφυλόφιλο...
« Η γυναίκα μου θέλει ένα ομοφυλόφιλο παιδί», γράφει στην ανάρτησή του ο πατέρας με το όνομα «Κέβιν».
«Λέμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδί σε περίπου ένα έτος. Η σύζυγός μου θέλει να τα μεγαλώσουμε άφυλα. (…)
Θέλει τουλάχιστον ένα από τα παιδιά μας να είναι και ομοφυλόφιλο», αναφέρει μεταξύ άλλων.
«Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση; Είναι υπερβολική η γυναίκα μου ή κάνω λάθος εδώ; Πώς μπορώ να προσεγγίσω αυτό το θέμα με τη σύζυγό μου;», αναρωτιέται.
Την ίδια ώρα τα… «πρότυπα» που έρχονται από το Hollywood αυξάνουν την απελπισία του εν λόγω πατέρα!

Μετά την κόρη των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνας Ζολί που την έκαναν γιο, η Charlize Theron βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου, για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της.
Πρόσφατα υιοθέτησε ένα αγοράκι από τη Νότιο Αφρική, τον 4χρονο σήμερα Jackson.
 Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Jackson ντυμένου ως πριγκίπισσα Elsa από τη δημοφιλή ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen» (Ψυχρά κι Ανάποδα).
Τι συμβαίνει; Ακούει κανείς;