Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Τι είπε ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ και ανάγκασε τον Κοτζιά να του “βάλει πάγο”Ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νίκολα Ντιμίτροφ, στην πρώτη επαφή που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά, επιχείρησε να παίξει μάλλον “πονηρά”. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων, απάντησε ότι...
δεν δέχεται το όρο “αλυτρωτισμός”. Όπως είπε αλυτρωτικό είναι να ζητάς κάτι που δεν σου ανήκει! 

Σαν να λέμε τα ….”ίδια Παντελάκη μου , τα ίδια Παντελή μου”!
Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς του απάντησε ότι “καλές οι προθέσεις ,αλλά δεν αρκούν, γιατί χρειάζονται έργα”. Ο Κοτζιάς που εμφανίζεται έτσι κι αλλιώς επιφυλακτικός για το αισιόδοξο κλίμα που έχει διαμορφωθεί δεν άφησε περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση. Και οι δύο πάντως συμφώνησαν ότι είναι πολύ νωρίς για να αναμένονται αποτελέσματα στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων.
Δεν πρόκειται έτσι απλά τα Σκόπια να κάνουν πίσω. Ωστόσο θα πρέπει να έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως η μοναδική χώρα που μπορεί να τα…σώσει, είναι η Ελλάδα.