Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η φάρμα με τα πτώματα


Αποτέλεσμα εικόνας για Η φάρμα με τα πτώματα

Επτά μίλια μακριά από το San Marcos του Τέξας, πτώματα ανθρώπων βρίσκονται διάσπαρτα σε ένα χωράφι.
Κάποια από αυτά έχουν μουμιοποιηθεί και άλλα βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης με τα σκουλήκια να τρώνε την νεκρή σάρκα...

Η συγκεκριμένη γιγαντιαία έκταση ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί, όπου οι επιστήμονες μελετούν την αποσύνθεση των πτωμάτων σε πραγματικές συνθήκες. Τα συγκεκριμένα πτώματα έχουν γίνει δωρεά από τους συγγενείς των νεκρών, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν τις αστυνομικές αρχές να βρουν τον δολοφόνο.
Είναι μια από τις πέντε φάρμες πτωμάτων στον κόσμο στην οποία βρίσκονται περίπου 50 ανθρώπινα σώματα.
Κάποια από τα σώματα αυτά τοποθετούνται σε ειδικά κλουβιά, προκειμένου να προστατευθούν από τα άγρια ζώα. Με την συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται προσομοίωση στις πραγματικές συνθήκες που μπορεί να εκτεθεί ένα σώμα.
Σε διάστημα έξι έως δώδεκα μηνών, ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεται το πτώμα στη «φάρμα», τα κύτταρα του σώματος σταδιακά χάνονται, ενώ βακτήρια και έντομα τρέφονται από τη νεκρή σάρκα και αναπαράγονται. Οι ειδικοί εξάγουν σημαντικές πληροφορίες όπου τους βοηθούν στις έρευνες τους.