Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: Παρατυπίες σε εκλογικά κέντρα της Χιμάρας


Στις κάλπες οι Αλβανοί για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης – Τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον – Η αντιμετώπιση της ελληνικής μειονότητας...

Δεκαοκτώ πολιτικά κόμματα μάχονται για 140 έδρες στο αλβανικό κοινοβούλιο. Οι κυριότεροι υποψήφιοι είναι το Σοσιαλιστικό Κόμμα με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό Edi Rama και το Δημοκρατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης του Lulzim Basha.
Αν και σε γενικές γραμμές υπάρχει ησυχία, έχουν παρατηρηθεί ορισμένες παρατυπίες στην Χιμάρα:
1. Ο αντιδήμαρχος Χιμάρας και άλλα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος βρίσκονται έξω απ’ τα εκλογικά κέντρα όπου κάνουν προπαγάνδα και ασκούν πίεση στους ψηφοφόρους.
2. Στο χωριό Κηπαρό της Χιμάρας, έξω από το εκλογικό κέντρο βρίσκεται ο δημογέροντας Στέφο Κοκδήμα, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους συγχωριανούς του να ψηφίσουν το Σοσιαλιστικό κόμμα.
Για τις έως τώρα παραβάσεις έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά οι παρατηρητές του ΟΑΣΕ καθώς και οι παρατηρητές της Αμερικάνικης Πρεσβείας, οι οποίοι έχουν καταγράψει τα περιστατικά.