Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Τσαντάκηδες στο ΜΕΤΡΟ του Βερολίνου έκλεψαν την τσάντα πρώην Ελληνίδας Υπουργού


DCCDFE37-B595-488E-8FE1-A104B75CB33A-964-000001432C154F5D

σσΚ: Επί υπουργίας της ο Έλληνας φορολογούμενος έχανε και το πορτοφόλι και την πατρίδα μέσα από τα χέρια του. Από μια «κυβέρνηση» που πούλαγε τον εθνικό μας πλούτο και που όλοι οι κατά τα άλλα «δημόσιοι λειτουργοί» της πατρίδας πλούτιζαν μακριά από τη χώρα που ξεπουλούσαν. Εμείς το ζήσαμε το αίσθημα,...
κα Διαμαντοπούλου μου, εσείς άρατε διδαχτήκατε κάτι από αυτή την προσωπική σας εμπειρία; Πώς είναι να ζεις η ίδια αυτά που προκάλεσες! Και τι σύμπτωση αλήθεια: Και ο δικός μας εθνικός πλούτος από γερμανικά χέρια αφανίστηκε. Από αυτούς που καλούν άτομα σαν εσάς και τον Σημίτη να τους τιμήσουν, επειδή τόσο τους ευεργετήσατε κατά τη θητεία σας.
Συνεπώς, ναι, λυπούμαστε για τη τσάντα. 

Αλλά λυπηθήκαμε πολύ περισσότερο για τα αεροδρόμια, για το χρυσό και για τον πακτωλό των παροχών που τους δίνατε από την τσέπη του Έλληνα. 
Και, πιστέψτε με, αυτή τη λύπη δεν θέλετε να την γνωρίσατε.