Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ… Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μίτσιγκαν- Μαχαίρωσαν αστυνομικό (ΒΙΝΤΕΟ)


Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο διεθνές αεροδρόμιο Μπίσοπ στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ: Ένας άνδρας μαχαίρωσε στο λαιμό αστυνομικό. Οι αρχές απέκλεισαν το χώρο και εκκένωσαν το...
αεροδρόμιο, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωσαν ότι όλοι οι επιβάτες- ταξιδιώτες είναι ασφαλείς.
Η επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης έχει συλληφθεί. Παραμένει άγνωστη η κατάσταση του αστυνομικού, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αιμορραγούσε στο λαιμό.


Στη σελίδα του αεροδρομίου ανέβηκε πριν από λίγο η ανακοίνωση για το περιστατικό: