Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Προάγγελος εξελίξεων… Απελευθέρωσαν τον γιο του Καντάφι


Ένοπλη λιβυκή οργάνωση ανακοίνωσε πως απελευθέρωσε τον νεότερο γιο του έκπτωτου Λίβυου δικτάτορα Μουάμαρ Καντάφι, τον Σαΐφ αλ-Ισλάμ, που έχει καταδικαστεί σε θάνατο στη Λιβύη και εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (CPI).

Η «Ταξιαρχία Αμπού Μπακρ αλ-Σαντίκ», μία από τις ένοπλες οργανώσεις που ελέγχουν την πόλη Ζέντεν (170 χλμ. νοτιοδυτικά της Τρίπολης), δήλωσε πως ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ απελευθερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, «που αντιστοιχεί στη 14η του μήνα του ραμαζανιού», εφαρμόζοντας έναν νόμο περί αμνηστίας που ενέκρινε το κοινοβούλιο που εδρεύει στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
«Αποφασίσαμε να απελευθερώσουμε τον Σαΐφ αλ-Ισλάμ Μουάμαρ Καντάφι. Στο εξής είναι ελεύθερος και εγκατέλειψε την πόλη Ζέντεν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ταξιαρχία.
Εναντίον του γιου του πρώην δικτάτορα της Λιβύης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του CPI που τον καταζητεί σε σχέση με κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη διάρκεια των οκτώ μηνών της εξέγερσης που οδήγησε στην πτώση και στον θάνατο του πατέρα του Μουάμαρ Καντάφι το 2011.
Οι αρχές της Λιβύης και το CPI, που εδρεύει στη Χάγη, διεκδικούν το δικαίωμα να τον δικάσουν.
Καταδικάστηκε σε θάνατο τον Ιούλιο του 2015 από δικαστήριο στην Τρίπολη για τον ρόλο του στη φονική καταστολή της εξέγερσης του 2011.
Η ίδια ταξιαρχία της πόλης Ζέντεν είχε κάνει μια παρόμοια ανακοίνωση για την απελευθέρωσή του τον Ιούλιο του 2016, η οποία όμως στη συνέχεια διαψεύστηκε από τις αρχές της πόλης.
Η Λιβύη έχει βυθιστεί στο χάος μετά την πτώση του Καντάφι και δύο αντίπαλες αρχές διεκδικούν την εξουσία, υποστηριζόμενες από συμμαχίες διαφόρων πολιτοφυλακών των οποίων η πίστη μπορεί να κυμαίνεται: η κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με έδρα την Τρίπολη και μια αρχή η οποία έχει την έδρα της στο ανατολικό τμήμα της χώρας.