Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Ρώσος Ακαδημαϊκός: Ο Φίλιππος Β’ της Μακεδονίας και όλων των Ελλήνων!


Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ
Ο Σεργκέι Γ. Καρπιουκ, ένας κλασικιστής με διεθνή φήμη και μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAN), του ανώτατου εθνικού ακαδημαϊκού οργανισμός, του οποίου οι διαλέξεις για την ελληνική κλασική αρχαιότητα είναι δημοφιλείς στη Ρωσία, δηλώνει σε αυτό το πρόσφατο βίντεο ότι το Βασίλειο...
της Μακεδονίας προχώρησε πιο δυναμικά στην ελληνική ιστορία μετά την κατάρρευση της Δεύτερης Αθηναϊκής Συμμαχίας.
Σύμφωνα με τον Καρπιούκ, η Μακεδονία αναδείχθηκε ως η μόνη ελληνική πολιτική οντότητα (ο Καρπιούκ δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά) ικανή να ενώσει τον ελληνικό κόσμο ενάντια στους Πέρσες.
Ο Φίλιππος ο Β’, απεικονίζεται ως ηγέτης ο οποίος ενώνει την Ελλάδα μετά την κρίσιμη μάχη στη Χαιρώνεια. Αυτό αναφέρθηκε στην τηλεοπτική διάλεξη με θέμα «Η Ελλάδα από το 4ο αιώνα π.Χ. έως την αρχή της νέας εποχής», που αναμεταδόθηκε από τη ρωσική ακαδημαϊκή πύλη «PostNauka».