Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ζάεφ: Η πολιτική της ιδιοποίησης τελειώνει (βίντεο)


 Hellasforce 
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη (6 Ιουνίου-2017), που φιλοξενήθηκε από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της ΠΓΔΜ, το λεγόμενο MRTV, ο νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ζήτησε ρητά την αποκατάσταση καλών σχέσεων με όλους τους γείτονες της μικρής χώρας των Κεντρικών Βαλκανίων...

Αν και δεν ανέφερε την ελληνική (βόρειο-ελληνική, μακεδονική) κουλτούρα με σαφήνεια για όλους τους θεατές στην ΠΓΔΜ, δήλωσε ότι η πολιτική ονοματοδοσίας των αυτοκινητοδρόμων [ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος ονομάζεται Αλέξανδρος της Μακεδονίας], τα αεροδρόμια [Μέγας Αλέξανδρος], τα αθλητικά στάδια [Phillip II] με τα ονόματα των αρχαίων ελληνικών ιστορικών προσώπων τελειώνουν.
Είναι προφανές ότι, λόγω της εκτενούς «μακεδονοποίησης» της ΠΓΔΜ, ο Ζάεφ επέλεξε (προς το παρόν) να μην μιλήσει για τον Ελληνισμό των προαναφερθέντων ελληνικών ιστορικών προσώπων.
Παρακάτω είναι ένα βίντεο της συνέντευξης που έφερε τον Ζάεφ απέναντι σε συντάκτες όλων των τηλεοπτικών σταθμών σε εθνικό επίπεδο στην ΠΓΔΜ.