Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΤΩΡΑ-Εκκενώνεται το Ελληνικό – Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

image.jpeg
Εκκενώνεται το Ελληνικό – Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας
Είναι μια μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης του Ελληνικού, που...
ξεκίνησε στις 06:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (02.06.2017), χωρίς αντιδράσεις από πλευράς των προσφύγων και των μεταναστών που εδώ και σχεδόν 20 μήνες μένουν στο παλιό αεροδρόμιο.
Το κέντρο για τους πρόσφυγες θα αποτελέσει μέσα στις επόμενες ώρες παρελθόν, όπως όλα δείχνουν καθώς ήδη από τα ξημερώματα είναι σε εξέλιξη μια τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας. Μια επιχείρηση που διεξάγεται ταυτόχρονα στις δομές που είχαν στηθεί στο παλιό αεροδρόμιο, στο μπέιζμπολ και στο γήπεδο του χόκεϊ.