Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ηλιούπολη: Ρομά διέρρηξαν οικία, πολίτες καταδίωξαν τους δράστες, κι εγκώβισαν συνεργό στο διαμέρισμα

Ηλιούπολη: Ρομά διέρρηξαν οικία, πολίτες καταδίωξαν τους δράστες, κι εγκώβισαν συνεργό στο διαμέρισμα
Αποκλεισμό καταδίωξη και κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ύστερα από επικοινωνία πολιτών με το ΚΕΠΙΧ της ΑΔ για δράστες Ρομά που διέπραταν διάρρηξη σε οικία.
Τους δύο δράστες απόπειρας διάρρηξης σε οικία στην περιοχή της Ηίούπολης ...
(19/06-14.00) καταδιώκουν στη Λ.Βουλιαγμένης πληρώματα της Αμεσης Δράσης και δικυκλα της ΔΙΑΣ.
Πολίτες επικοινώνησαν με την Αμεση Δράση και ενημέρωσαν για απόπειρα διάρρηξης σε οικία από ομάδα Ρομά. Οι δράστες εισήλθαν στο χώρο από ανασφάλιστο παράθυρο από τον ακάλυπτο κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας και αποπειράθηνα να διαρρήξουν την εξωτερική πόρτα του διαμερισματος. Οι κινήσεις τους έγινα αμεσα αντιληπτές και ένοικοι από κοινού με περίοικους, καταδίωξαν τους δυο δράστες, ενώ εγκλώβισαν το συνεργό τους στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Αμεση η κινητοποήση πληρωμάτων με τους Αστυνομικούς να εισέρχονται στο διαμέρισμα ενώ ο δράστης παρέμενε εγκλωβισμένος από τους πολίτες, με τους συνεργούς του να καταδιώκουν πληρώματα της Αμεσης Δράσης.