Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Νομιμοποιήθηκε από Δικαστήριο… Φυσικά Κάτω από τη μύτη Όλων (Μούγκα τα Βοθροκάναλα) !!!

Γερμανικά …χάλια! Α π ε ρ ί γ ρ α π τ α. (Ν ό μ ι μ η η Ισλαμική παιδεραστία!)

ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;)
Περιφερειακό γερμανικό δικαστήριο, αναγνώρισε (!) ως νόμιμο (!) έναν γάμο, μεταξύ μιας 14χρονης έφηβης από την Συρία με τον 20χρονο …εξάδελφό της, παρά το γεγονός ότι η...
γερμανική νομοθεσία θεωρεί ένας γάμος είναι νόμιμος, όταν τελείται με άτομα άνω των 16 ετών.
Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, όχι μόνο γιατί απαξιώνει τη γερμανική νομοθεσία και δημιουργεί δεδικασμένο, αλλά και γιατί νομιμοποιεί την παιδεραστία της Σαρία (ισλαμικού θρησκευτικού νόμου) σε μια ευρωπαϊκή χώρα.
Δεν είναι μυστικό, αν και ως είδηση κρατιέται «χαμηλά», ότι μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και λαθρομεταναστών που πέρασαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος, υπάρχουν και πολλές ανήλικες νύφες, κάποιες σε ηλικία μόλις 11 ετών (μιλάμε για μικρά παιδιά δηλαδή!), ορισμένες και εγκυμονούσες.
ην πρωτοφανή απόφαση νομιμοποιήσεως της ισλαμιστικής παιδεραστίας και της ευθείας καταπατήσεως των δικαιωμάτων, τόσο των παιδιών όσο και των γυναικών, πήρε το Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο του Μπάμπεργκ στη Βαυαρία (Oberlandesgericht Bamberg), το οποίο έκρινε (!!!), ότι ο γάμος της 14χρονης με τον 20χρονο εξάδελφό της, πρέπει να αναγνωριστεί ως τελεσμένος γάμος, μιας και θεωρούνταν νόμιμος στην Συρία και έγινε σύμφωνα με τα σουνιτικά γαμικά έθιμα. (Πληροφορίες ‘tribune.gr’)
Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο για να κριθεί, εάν ο ξάδελφος – σύζυγος ήταν ο νόμιμος κηδεμόνας της 14χρονης, εν απουσία των γονέων της, μετά την μεταφορά του κοριτσιού από ένα κέντρο ασύλου, σε ένα χώρο φιλοξενίας εφήβων κοριτσιών.
Ο κοινωνικός λειτουργός που εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έχει την ευθύνη της 14χρονης, ζήτησε από τους δικαστές ο φερόμενος ως άνδρας της, να μπορεί να την βλέπει μόνο 3 ώρες συνολικά ολόκληρη την εβδομάδα, για να αποφευχθεί η συνουσία μεταξύ των δύο.
Ο κοινωνικός λειτουργός μιλούσε για ένα 14χρονο κορίτσι, όμως το γερμανικό δικαστήριο διαφώνησε (!) με το επιχείρημα, ότι δεν έχει στοιχεία ότι ο γάμος τους ήταν καταναγκαστικός και έδωσε την κηδεμονία της 14χρονης στον ξάδελφο – σύζυγο.
Το γερμανικό δικαστήριο έδωσε επίσης άδεια στον 20χρονο σύζυγο – ξάδελφο να βλέπει την 14χρονη όποτε επιθυμεί και να κάνουν ό,τι θέλουν!
Ωστόσο, το βαυαρικό δικαστήριο που έκρινε όλα τα παραπάνω, διευκρίνισε ότι το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Γερμανίας δεν έχει αποφανθεί ακόμα εάν γάμοι κάτω των 16 ετών, που έγιναν σε ξένες χώρες, θεωρούνται νόμιμοι στη Γερμανία και για αυτό μπορεί να ανατραπεί η απόφαση που πάρθηκε.
Αν και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία για τα πόσα μικρά ανήλικα κορίτσια που έφτασαν στην Ευρώπη με τους πρόσφυγες θεωρούνται «παντρεμένα», οι μικρές νύφες υπολογίζονται σε εκατοντάδες.
Σε κάποιες περιπτώσεις οι Αρχές, έχουν πάρει τα κορίτσια από τους συζύγους τους και τα φιλοξενούν σε χώρους προστασίας παιδιών, ενώ σε άλλες οι Αρχές έχουν επιτρέψει τα ανήλικα κορίτσια να παραμείνουν με τους συζύγους τους για να μην τους προκαλέσουν περισσότερα ψυχολογικά τραύματα…
Η γερμανική εφημερίδα ‘Die Welt’ αναφέρει, ότι οι δίχως ελεύθερη βούληση γάμοι ανηλίκων στην Συρία και στα προσφυγικά στρατόπεδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Πριν τον πόλεμο οι γάμοι με ανήλικα κορίτσια στην Συρία ήταν στο 13% των συνολικών γάμων, σήμερα αποτελούν το 51%.
Η απόφαση του βαυαρικού δικαστηρίου, έχει προκαλέσει οργή, με πολλούς να καταγγέλλουν ότι νομιμοποιεί τη Σαρία, τον μουσουλμανικό θρησκευτικό νόμο, και ότι η Γερμανία αρχίζει να αλλοιώνεται στον νομικό της πολιτισμό από τα ισλαμικά ήθη και έθιμα των νεοφερμένων…
Μάλιστα οι επικριτές της αποφάσεως υπενθυμίζουν, ότι ο Προφήτης Μωάμεθ παντρεύθηκε την «αγαπημένη του» σύζυγο, την Αΐσα, όταν ήταν έξι ετών και συνουσιάστηκε μαζί της, όταν ήταν …εννέα!!!
Από την στιγμή που ο Προφήτης έπραξε έτσι, το Ισλάμ δεν έχει λόγο να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, για αυτό και παντρεύονται παιδιά με την βία, δίχως να ενοχλείται κανείς…
[Πηγή: ‘πενταπόσταγμα’- εικόνες επιλογή ‘ΟδύσσειαTV’]