Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Βέτο της Γερμανίας στους σωματοφύλακες του Ερντογάν


Νέο πρόβλημα επί θύραις στις ήδη ταραγμένες σχέσεις της Γερμανίας με την Τουρκία, ενόψει της συνόδου των είκοσι μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, γνωστή ως G20, που θα γίνει στη Γερμανία, στις 7-8 Ιουλίου...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Welt am Sonntag, η γερμανική κυβέρνηση έθεσε βέτο στην Τουρκία και απαγορεύει την είσοδο στη χώρα των σωματοφυλάκων του Ερντογάν, που επιτέθηκαν στους διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον.
Εναντίον τους οι αμερικανικές Αρχές έχουν εκδώσει εντάλματα σύλληψης και ερυθρά δελτία της Ιντερπόλ.
Από την άλλη πλευρά, νομικοί που μίλησαν στη Φωνή της Αμερικής, δηλώνουν ότι οι ως άνω σωματοφύλακες δεν θα μπορέσουν στο εξής να βγουν από την Τουρκία και είναι καταζητούμενοι σε 191 χώρες.
Τέλος, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Αμβούργου, όπου θα γίνει η σύνοδος των G20, Ulf Wundrack, δήλωσε στο τουρκικό πρόγραμμα της DW ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, έτσι ώστε αυτά που συνέβησαν στην Ουάσινγκτον, να μην συμβούν στο Αμβούργο.
pontos-news