Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Άνοιξε ο δρόμος και για την Ελλάδα - Νομιμοποιείται και καθιερώνεται η κάνναβη

Άνοιξε ο δρόμος και για την Ελλάδα - Νομιμοποιείται και καθιερώνεται η κάνναβη

Αρχικά για ιατρικούς και ορισμένους "ειδικούς" σκοπούς. 

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου έγινε συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για την καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης, μεταξύ αντιπροσωπίας των Οικολόγων Πράσινων και των αρμόδιων...
υπουργών.
Στην σύσκεψη πήραν μέρος εκ μέρους των Οικολόγων Πρασίνων η συνεκπρόσωπος του κόμματος, Εύα Πάσχου και το μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου, Σεραφείμ Κανδύλας, και εκ μέρους του υπουργείου ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης καθώς επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου.
Στην συνάντηση έγινε κριτική αποτίμηση του πρώτου έτους εφαρμογής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις καλλιέργειας της βιομηχανικής κάνναβης και συζητήθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.
Οι εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων επεσήμαναν την πάγια θέση του κόμματος, ότι η κλωστική κάνναβη αποτελεί φυσικό ανανεώσιμο πόρο με ποικίλες μεταποιητικές εφαρμογές και χρήσεις, οικολογική και περιβαλλοντική διάσταση και ζήτησαν την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου για την άρση των υφιστάμενων περιορισμών με στόχο την οργανωμένη έναρξη της καλλιέργειας (έκδοση οδηγού καλλιέργειας, επίσπευση χρόνου αναλύσεων, οργάνωση ενημερωτικών δράσεων για τους αγρότες και μεταποιητές).
Ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός και ο Υφυπουργός αναγνώρισαν ότι η βιομηχανική κάνναβη θα συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη γεωργία, τη βιομηχανία, το εμπόριο και την έρευνα, και δεσμεύτηκαν στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάστηκαν.