Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Απίστευτη προειδοποίηση στην Ελλάδα για τα «προσφυγόπουλα»

Αποτέλεσμα εικόνας για προσφυγοπουλα θεσσαλονικη

Νέα έρευνα από το Εθνικό Σουηδικό Συμβούλιο Φαρμάκων

μας αφήνει άφωνους με τα αποτελέσματά της...

Συγκεκριμένα τονίζεται πως τρία στους τέσσερα «παιδιά-πρόσφυγες» είναι στην πραγματικότητα ενήλικα άτομα, γεγονός που δείχνει την κοροϊδία απέναντι στους πολίτες με αφορμή το μεταναστευτικό.
Η οργάνωση συγκέντρωσε δείγματα από 4.200 «ανήλικους αιτούντες άσυλο», οι οποίοι ισχυρίζονταν πως είναι κάτω από 18.
Από αυτούς μόλις το 4% ήταν θηλυκού γένους, όπερ και σημαίνει πως κατακλύζουν Ελλάδα και Ευρώπη σχεδόν αποκλειστικά άντρες.
Μετά από εξέταση Χ-ray του φρονιμίτη και έλεγχο με μαγνητική κάμερα στο γόνατο, εντοπίστηκε ότι από τα 581 άτομα, τα 442 ήταν 18 ετών και άνω.
Με άλλα λόγια τρεις στους τέσσερις έλεγαν ψέματα για την ηλικία τους.
Η συγκεκριμένη έρευνα οφείλει να απασχολήσει άμεσα τις ελληνικές Αρχές και να ξεκινήσουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, καθώς ο κίνδυνος να φιλοξενηθούν τέτοιου είδους «ανήλικοι» σε σπίτια και ξενοδοχεία Ελλήνων είναι μεγάλος.