Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Σε στρατόπεδο θα μεταλλαχθεί κατά τα φαινόμενα το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) με τον νέο Οργανισμό Λειτουργίας που θα καταθέσει το Υπ. Εθνικής Άμυνας.Ο Διοικητής του ΝΙΜΤΣ θα καταθέσει σχέδιο Οργανισμού για το ΝΙΜΤΣ, με αφορμή την αξιολόγηση των δομών του Δημοσίου, σύμφωνα με τον οποίο στο στρατόπεδο θα... «φιλοξενείται» !!!!! το ΝΙΜΤΣ που ίδρυσαν μετά τον Β΄ ΠΠ  οι Απόμαχοι του Στρατού Ξηράς.

Προφανώς εξυπηρετεί τα σχέδια του Πανοκαμμένου για εκποίηση του ακίνητου φιλέτου καθώς το Νοσοκομείο στεγάζεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού στο Κολωνάκι δίπλα από τη Μονή Πετράκη. Ήδη προχωρεί στην ενοποίηση των τριών στρατιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας (401 ΓΣΝΑ, 251 ΓΝΑ και ΝΝΑ) σε ένα Ενιαίο Διακλαδικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο χώρο που σήμερα στεγάζονται το 401 και το 251, με σκοπό την απελευθέρωση του οικοπέδου του Ναυτικού Νοσοκομείου που βρίσκεται και αυτό στους πρόποδες του Λυκαβηττού πάνω από το ΝΙΜΤΣ.

Το ΝΙΜΤΣ ωστόσο δεν είναι στρατιωτικό νοσοκομείο, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και σκοπός λειτουργίας του είναι η υγειονομική περίθαλψη των δικαιούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και των οικογενειών τους  και των ασφαλισμένων όλων των Ταμείων κατόπιν ραντεβού.  Εκεί εργάζονται 800 άτομα πολιτικό προσωπικό (νοσηλευτικό προσωπικό, Ιατροί του ΕΣΥ, διοικητικοί κλπ).  Έτσι αν αλλάξει η υπόστασή του από ΝΠΔΔ σε Στρατόπεδο θα μπορέσουν να κάνουν ότι θέλουν οι πανοκαμμένοι !