Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ(Βίντεο)Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Από τις 23 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου  παρουσιάστηκε στο Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη σκετς που αναφερόταν  στην υπόθεση της δολοφονίας του Ιούλιου Καίσαρα...
Το ενδιαφέρον με το σκετς αυτό είναι ότι άφηνε συμβολικά υπονοούμενα παρομοιάζοντας την τύχη του Ιούλιου Καίσαρα με αυτή του σημερινού προέδρου  των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά παρόμοιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Ιούλιος Καίσαρας αλλά φυσικά με άλλα δεδομένα  που ανάγουν στην σύγχρονη εποχή,  προβάλλεται η επικείμενη δολοφονία του  Τραμπ.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι το σκετς αυτό είναι ένα δυνατό μήνυμα  προς τον Αμερικανό πρόεδρο ότι θα έχει την ίδια τύχη του Καίσαρα.
Γεγονός είναι  ότι όπως οι κάρτες Ιλλουμινάτι  είχαν προφητέψει  πριν από πολλά χρόνια την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία.  Στην περίπτωση αυτή  προφητεύεται κατά κάποιο τρόπο  και πάλι από το ίδιο κέντρο  που δεν είναι άλλο από τους Ιλλουμινατι,  πια θα είναι η τύχη του Τραμπ  που θέλει να κινείται εκτός έλεγχου.
Αξιοσημείωτο είναι, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει,  ότι το Δημόσιο Θέατρο της Νέας Υόρκης (New York Public Theater)  έχει χρηματοδοτηθεί  από το 2009 με 30 εκατομμύρια δολάρια  για να ανεβάσει  ‘’σημαδεμένα’’ θεατρικά σκετς  που έχουν σκοπό  να στείλουν τα μηνύματα αυτών που το διευθύνουν. Ειδικά το συγκεκριμένο έργο  χορηγήθηκε με 300.000 δολάρια.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης πώς ένας από τους βασικούς συνεργάτες του CNN,  ο Fareed Zakaria ,  δηλαδή του μεγαλύτερου κατεστημένου ΜΜΕ  που προωθεί το έργο των μυστικών κέντρων, παροτρύνε τους  τηλεθεατές να πάνε δουν αυτήν την παράσταση την όποια διαφήμιζε με κάθε μέσο, ακόμα και με το  Twitter.
If you're in NYC, go see Julius Caesar, free in Central Park, brilliantly interpreted for Trump era. A masterpiece: http://bit.ly/2rUYIMR 
Ο Fareed Zakaria  είναι εκτός από συνεργάτης του CNN και μέλος  της λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ