Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ πρόκληση του ΕΣΡ στα μούτρα μας! ΖΗΤΟΥΝ να εξαιρεθούν από τους υπόλοιπους Ελληνες…(επειδή δεν κάνουν τίποτα;)

(ΥΓ: Ειναι προφανές ότι “κάνουν πλάκα” για να εκθέσουν αυτούς που επέμειναν τους διαλεξαν και τους τοποθέτησαν!!!) Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημ Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών, σήμερα το ΕΣΡ έστειλε επιστολή στον ...
Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά ζητώντας τους ρητή εξαίρεση από το νόμο Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους !!! Θέλουν δηλαδή, αν καταλαβαίνουμε καλά, να καταργηθεί η τροπολογία και να μην εφαρμοστεί ο νέος ασφαλιστικός νόμος ειδικά για τα μέλη του ΕΣΡ.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αγαπημένο τους φιλμ, όταν κάνουν διάλειμμα από την αεργία τους (δεν αφορά όλους το σχόλιο …), είναι οι “Τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας” το αριστούργημα του Ν Παναγιωτόπουλου! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημ Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών, σήμερα το ΕΣΡ έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά ζητώντας τους ρητή εξαίρεση από το νόμο Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους !!! Θέλουν δηλαδή, αν καταλαβαίνουμε καλά, να καταργηθεί η τροπολογία και να μην εφαρμοστεί ο νέος ασφαλιστικός νόμος ειδικά για τα μέλη του ΕΣΡ.
Όπως σχολιάζει πολύ ευστοχα ο Δημ Κανελλόπουλος, μάλλον αυτή ειναι και η αιτία που μεχρι στιγμής , 7 μήνες μετά την προσληψή τους, το έργο που έχουν να επιδείξουν, είναι … Tabula Rasa ( Λευκός πίνακας …)! Επειδή τους απασχολεί το ασφαλιστικό τους και δεν προλαβαίνουν να ασχολήθούν με την αδειοδότηση…
ΥΓ: Ειναι προφανές ότι “κάνουν πλάκα” για να εκθέσουν αυτούς που επέμειναν τους διαλεξαν και τους τοποθέτησαν!!!
Πηγή: efsyn.gr