Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η αγάπη για το Μαρινάκη δεν κρύβεται. - Δεν πήγαν στον Άρειο Πάγο ούτε για το μνημόνιο, ούτε για τον ΕΝΦΙΑ. Πήγαν όμως για τον ναρκέμπορο.


Από την Δημοκρατία

Ποιος έδωσε την εντολή;

Μπορεί να μην πήγαν στον Αρειο Πάγο για το καταστροφικό Μνημόνιο, μπορεί να μην προσέφυγαν για τον εγκληματικό ΕΝΦΙΑ, μπορεί να ψήφισαν μια σειρά αντισυνταγματικές αποφάσεις και μέτρα που κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας, αλλά για το «Noor 1» έτρεξαν να δηλώσουν παρόντες επιλεκτικά και... με καθυστέρηση. Ο λόγος για τους τομεάρχες της Ν.Δ., που δεν τους είδαμε να δείχνουν την ίδια ευαισθησία όταν το εμπόρευμα του ναρκόπλοιου θα σκότωνε χιλιάδες παιδιά και κανείς δεν κατάφερε να μάθει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Οπως δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για τις ποινές-χάδι που έπεσαν σε κάποιους εμπλεκομένους. 

Φυσικά, ούτε όταν οι μάρτυρες πέθαιναν ο ένας μετά τον άλλον. 

Γι’ αυτό έχουμε την απορία ποιος έδωσε την εντολή να πάνε χθες στον Αρειο Πάγο τα στελέχη της Ν.Δ., κινούμενα μάλιστα στο υπόμνημά τους στην ίδια γραμμή με εμπλεκόμενο στην υπόθεση πρόσωπο.