Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

«Βιασμοί και αύξηση της εγκληματικής δραστηριότητας εξαιτίας των λεγόμενων προσφύγων»

Ο αντιδήμαρχος της Βιέννης ξεβρακώνει τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ και τις προδοτικές κυβερνήσεις που μιλούν για «καημένους πρόσφυγες» που πρέπει ο κόσμος να τους βάλει στα σπίτια του…

Ο Johann Gudenus, αντιδήμαρχος της Βιέννης, μοιράζεται τις απόψεις του για τους «πρόσφυγες» στην Αυστρία και σχολιάζει την πρόταση του Αυστριακού Υπουργού Εξωτερικών, Sebastian Kurz, που θέλει να κλείσει τα μουσουλμανικά νηπιαγωγεία επειδή «απομονώνουν παιδιά πολιτισμικά και γλωσσικά».