Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΡΟΜΑ

Think News-Αποκλειστικό Ηχητικό: Άβατο για την ΕΛ.ΑΣ. οι καταυλισμοί Ρομά
Στο αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Think News γίνεται σαφές οτι η Αστυνομία δεν επιθυμεί ή δεν δύναται να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα όταν αυτό προέρχεται από Ρομά που διαβιούν εντός των καταυλισμών τη Δυτικής Αττικής.

Ενώ οι άνδρες που πραγματοποιούν την καταδίωξη εκδηλώνουν την πρόθεση τους να συνεχίσουν, λαμβάνουν εντολές από το ΚΕΠΙΧ της ΓΑΔΑ να σταματήσουν, όταν γίνεται κατανοητό οτι έχουν εισέλθει εντός του καταυλισμού.
Η πραγματικότητα είναι πως σε επιχειρησιακό επίπεδο η απόφαση του ΚΕΠΙΧ είναι δικαιολογημένη καθώς δεν υπάρχει, σε στρατηγικό επίπεδο, σχέδιο για την ολιστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά. Αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο που η ΕΛ.ΑΣ. από μόνη της, παρόλο που το επιθυμούν διακαώς οι άνδρες και οι γυναίκες της, δεν δύναται να αντιμετωπίσει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: