Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…

Η Κίνηση των νέων «Αφεντικών» του Αλέξη Τσίπρα που Διαταράσσει την Παγκόσμια Οικονομία… !!!

Οι Rothschilds Αγοράζουν όλο τον Χρυσό…

Σηματοδοτώντας την κατάρρευση του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος…

Ο Jacob Rothschild ανακοίνωσε πρόσφατα τις προθέσεις του να αγοράσει όλο τον υπόλοιπο διαθέσιμο χρυσό για να αντικαταστήσει την χρηματιστηριακή αγορά και τη νομισματική «έκθεση», εξαιτίας των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών που είναι «εκτός ελέγχου». Σηματοδοτώντας την επόμενε μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά τη συντριβή των Lehman Brothers το 2008.

Η μεγαλύτερη τράπεζα στη Γερμανία (DEUTSCHE BANK) βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, και πρόκειται να στείλει μεγάλα κρουστικά κύματα σε ολόκληρη την ΕΕ, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Η προβλεπόμενη παγκόσμια τραπεζική κατάρρευση φαίνεται ακόμα πιο επικείμενη καθώς το σήμα του Rothschild (αγορά χρυσού) είναι πιο προειδοποιητικό.
hellasforce.com