Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ Θ Α Ψ Ο Υ Ν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….ΑΠΟΦΑΣΗ Δικαστηρίου στην Νότιο Αφρική: ΚΑΝΕΝΑ Δ η μ ό σ ι ο Σχολείο, δεν θα ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ό !!!


ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ;
Την ώρα που οι θρησκευτικοί ηγέτες του πλανήτου, με επικεφαλής τους «χριστιανούς», ανακοινώνουν την έλευση της παγκόσμιας θρησκείας χ ω ρ ί ς Χριστό, τα δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις, οι...
οποίες έχουν ως στόχο να «ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ», αν όχι α π α γ ο ρ ε ύ σ ο υ ν, τον Χριστιανισμό, σημειώνει ο αρθρογράφος κ.Κίμων Χαραλάμπους…
Ανώτατο Δικαστήριο στο Johannesburg της Ν. Αφρικής αποφάσισε, πως κανένα δημόσιο σχολείο δεν μπορεί να ακολουθεί και να προωθεί μία και μοναδική θρησκεία, μετά από καταγγελίες εναντίον χριστιανικών σχολείων!
«Είναι προσβλητικό (!) για ένα δημόσιο σχολείο να ενθαρρύνει ή να επιτρέπει στο προσωπικό του, να ακολουθεί αποκλειστικά κυρίως μία θρησκεία και να αποκλείει τις υπόλοιπες», ανέφερε ο δικαστής Willem van der Linde.
Τον τελευταίο μήνα, έφτασε στο δικαστήριο μία αίτηση από την Οργάνωση για Θρησκευτική Εκπαίδευση και Δημοκρατία (‘OGOD’), η οποία ζητούσε από τις δικαστικές Αρχές, να ενεργήσουν, προκειμένου να μην υπάρχει επικρατούσα θρησκεία στα δημόσια σχολεία.
H ‘OGOD’ τόνισε στο δικαστήριο, πως τα συνταγματικά δικαιώματα κάνουν λόγο για ισότητα και για θρησκευτική ελευθερία.
«Θεωρούμε πως κανένα σχολείο δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως ανήκει σε συγκεκριμένη θρησκεία», σημείωσε ο δικαστής.
Φυσικά η απόφαση αυτή αφορούσε έξι χριστιανικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές ανήκουν σε χριστιανικές οικογένειες και αποφάσισαν να δώσουν προβάδισμα στην διδασκαλία του Χριστού έναντι της ΔΗΘΕΝ επιστημονικής θεωρίας της εξέλιξεως, η οποία υπαγορεύει πως οι άνθρωποι καταγόμαστε από …πιθήκους!
Η Οργάνωση των «Δημοκρατών» κατήγγειλε το γεγονός αυτό ως προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άραγε θα προέβαινε στις ίδιες ενέργειες, αν τα σχολεία ήταν, για παράδειγμα, ισλαμικά;
Η άθεη προσέγγιση της προέλευσης του ανθρώπου, παρότι αποτελεί ουσιαστικά θρησκευτική πεποίθηση, θα επιβάλλεται ως κύρια άποψη, «ντυμένη» με «επιστημονικό κύρος», ενώ η χριστιανική διδασκαλία θα απαγορεύεται να προβληθεί σε βάθος, καθώς θα προσβάλλονται οι όποιες θρησκευτικές μειοψηφίες σε σχολεία, αν και εφόσον υπάρχουν.
Τα ίδια θα συμβούν και στην Ελλάδα, μετά την απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, να αποδεχθεί το νέο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο αφορά και τα Θρησκευτικά, στα οποία πλέον θα διδάσκονται όλες οι θρησκείες και δεν θα δίνεται βάρος στα Λόγια του Χριστού, ο οποίος ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ μαζί με όλους, που Τον ακολουθούν και τον ο μ ο λ ο γ ο ύ ν !