Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ… Μεγάλη «ΤΑΡΑΧΗ» στον «Σουλτάνο» !!!

ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ «ΤΑΡΑΧΗ» ΣΤΟΝ… ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η αιφνίδια κρίση που ξέσπασε με το Κατάρ, την πιο πλούσια χώρα του Περσικού Κόλπου, έχει ανησυχήσει έντονα την Άγκυρα καθώς ο ίδιος ο Ερντογάν έχει στηρίξει τις ελπίδες του για την...
αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που υποβόσκει στην Τουρκία και αναμένεται να επιδεινωθεί μετά την διάρρηξη των σχέσεων του με τις ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Κατάρ με το οποίο διατηρεί μεγάλες εμπορικές, οικονομικές και όχι μόνο σχέσεις μαζί του.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο ο Ερντογάν οδηγώντας μια τεράστια αποστολή από 12 περίπου υπουργούς είχε επισκεφτεί το Κατάρ και είχε τύχει θερμότατης υποδοχής από τον σεΐχη, Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Sani, με τον οποίο έχει υπογράψει μια τεράστια εμπορική συμφωνία ύψους 14 δις δολαρίων, ενώ οι τουρκικές επενδύσεις στην χώρα αυτή φτάνουν το αστρονομικό ύψος των 335 δις δολαρίων.
Πέραν τούτου όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική και μεγάλη στρατιωτική και στρατηγική συμμαχία μεταξύ των δυο χωρών, καθώς οι Καταριανοί βοηθούν την Τουρκία οικονομικά να αποκτήσει ισχυρά οπλικά συστήματα ενώ οι δυο χώρες έχουν συνεργαστεί στενά στην στήριξη των Τζιχαντιστών στην Συρία και κυρίως των Αδελφών Μουσουλμάνων στην Αίγυπτο, οι οποίοι επιδιώκουν την ανατροπή του προέδρου Σίσι, εξ’ ου και η μεγάλη οργή της Αιγύπτου κατά Τουρκίας και Κατάρ.
Παράλληλα και η Τουρκία και το Καταρ δεν έχουν εγκαταλείψει το μεγαλεπήβολο σχέδιο της κατασκευής του μεγάλου ενεργειακού αγωγού που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο του Κατάρ μέσω Μέσης Ανατολής, (Συρία), και Τουρκίας στην Ευρώπη.
Η ανησυχία της Άγκυρας φάνηκε αμέσως μετά την έκρηξη της κρίσης με την άμεση παρέμβαση του Ερντογάν, που κάλεσε και τις δυο χώρες να συνομιλήσουν και να λήξει η κρίση που αν συνεχιστεί θα σημάνει και οικονομική καταστροφή για την ίδια την Τουρκία.
Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος είχε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον εμίρη του Κατάρ, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον… πρόεδρο Πούτιν, ( κάποιοι θεωρούν ότι η Ρωσία μάλλον τρίβει τα χέρια της για την κρίση καθώς προβλέπεται πολύ πιθανή αύξηση των τιμών του πετρελαίου). για την εξομάλυνση της κρίσης/ Η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την λήξη της κρίσης.