Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ αν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει Εξώδικο. Κατεβάστε την επιστολή απάντησης


Αποτέλεσμα εικόνας για Έτσι απαντάμε στη ΔΕΗ αν δεν μας κάνει διακανονισμό ή μας έχει στείλει Εξώδικο.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιάιο Μέτωπο στα πλαίσια της πολυετούς δράσης του για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, συνέταξε με τη συνδρομή δικηγόρου πρότυπο απαντητικής επιστολής προς τη ΔΕΗ που αφορά σε δύο περιπτώσεις:

Α) Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνείται να προβεί σε διακανονισμό της οφειλής σας που να μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Β) Σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνείται να προβεί σε διακανονισμό της οφειλής σας που να μπορεί να εξυπηρετηθεί και επιπλέον έχει προχωρήσει και στην αποστολή εξωδίκου προς το πρόσωπό σας (Εξώδικη Όχληση).
Κατεβάστε ΕΔΩ την απαντητική επιστολή για την περίπτωση (Α)
και ΕΔΩ την απαντητική επιστολή για την περίπτωση (Β).
Και στις δύο περιπτώσεις και αφού η προσπάθειά σας για διακανονισμό αποβεί άκαρπη, η επιστολή κατατίθεται στο πρωτόκολλο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ και λαμβάνετε αντίγραφο. Η ΔΕΗ οφείλει να σας απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επίσης με την επιστολή αυτή αιτείστε να μην γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησής σας ή να ληφθούν μέτρα για την αποκατάστασή της.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκέπτεστε κάθε Τρίτη 5-7μμ στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω (Καυτατζόγλου 35, Πατήσια, πλησίον ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) ή να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κινήματος.