Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά στο Μενίδι – Ψάχνουν το δολοφόνο του μικρού μαθητή


Από Αδέσποτη Σφαίρα Έπεσε Νεκρός ο 10χρονος Μαθητής… Η Ανακοίνωση του Νοσοκομείου…
Περισσότεροι από 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες συμμετέχουν στη...
γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή των Αχαρνών για τον εντοπισμό του άγνωστου που πυροβολούσε άσκοπα το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από αδέσποτη σφαίρα 11χρονος μαθητής, στο 6ο δημοτικό σχολείο.
Μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει έρευνες σε πέντε σπίτια και δεκάδες προσαγωγές ατόμων, τα οποία εξετάζονται για την περίπτωση που γνωρίζουν κάτι για γλέντι ή άλλη εκδήλωση, κατά την οποία «έπεσαν» πυροβολισμοί την επίμαχη ώρα, οπότε και δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ο μικρός μαθητής.
Οι έρευνες των αστυνομικών, με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, εστιάζονται στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά και στον οποίο έχουν μπει οι αστυνομικές δυνάμεις και περνούν από «ψιλό κόσκινο» ολόκληρο τον χώρο, σπιθαμή προς σπιθαμή.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της Αστυνομίας, καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια να ολοκληρωθεί με θετική έκβαση η έρευνα πριν τη δύση του ηλίου, καθώς απαγορεύονται από το νόμο παρόμοιες έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Για το λόγο αυτό υπάρχει πραγματικός αποκλεισμός στην περιοχή από δυνάμεις τάξης και ασφάλειας, τις Ειδικές Δυνάμεις, ομάδες ΔΙΑΣ, διμοιρίες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και από την αστυνομία της Δυτικής Αττικής.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς πολλά σπίτια είναι κλειστά και κλειδωμένα, αφού όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν άρον άρον, όταν είδαν πως αρχίζει η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
Πάντως οι μέχρι τώρα έρευνες οδηγούν σε συγκεκριμένο χώρο μέσα στον οικισμό, όπου πιθανολογείται ότι έχουν πέσει οι πυροβολισμοί. Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν γενικότερα για όπλα, ναρκωτικά και άλλα στοιχεία παράνομων δραστηριοτήτων στην περιοχή.
Σε ότι αφορά τους κάλυκες που βρέθηκαν νωρίτερα σε οικόπεδο, εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι από πρόσφατους πυροβολισμούς ή παλαιότερους και αν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το τραγικό συμβάν.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν συγκεκριμένα ένα πιστόλι 9 χιλιόστων καθώς η σφαίρα που σκότωσε τον 11χρονο Μάριο ήταν 9 χιλιοστών.

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΚΡΟΣ 10ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)