Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΕΛΟΣ !!

ΠΡΟΣΟΧΗ (SOS)…. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η «SUMMER»…

Ο Καύσωνας από Δευτέρα λαμβάνει τέλος και σειρά θα έχουν ισχυρές καταιγίδες σε τμήματα της βόρειας μόνο χώρας, ενώ οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά από βορρά προς νότο...
μεταφέροντας τις πιο ψυχρές αέριες μάζες σε όλη την Ελλάδα.
Έτσι θα υπάρξει μία πτώση των 15-20 βαθμών Κελσίου ιδιαίτερα σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ανάσα δροσιάς θα έρθει και στην νότια χώρα από την Τρίτη όπου θα έχουν φτάσει οι βοριάδες.
Ωστόσο προς τα μέσα Ιουλίου δεν αποκλείεται να έχουμε νέα θερμή εισβολή…