Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

«ΠΟΡΤΑ» ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΙΕΡΕΑ

«ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΙΕΡΕΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως είναι γνωστό ο πατήρ Φώτιος από το Σταυροδρόμι Σερρών διέκοψε εδώ και λίγες μέρες την κοινωνία με τον οικουμενιστή μητροπολίτη Σιδηροκάστρου...

Ο Δεσπότης εξοργισμένος θέλησε να τιμωρήσει με παραδειγματικό τρόπο τον ανυπότακτο ιερέα και αφού τον κατηγόρησε ότι δεν… έχει το δικαίωμα να εκφράζεται σε τέτοια θέματα αλλά μόνο οι δεσπότες. αποφάσισε να κάνει πανηγυρικό εσπερινό στον ναό του πατέρα Φώτη από όπου τον εξεδίωξε καλώντας ιερείς της μητρόπολης του.
Το αποτέλεσμα ήταν νε ηχηρό χαστούκι προς τον αλαζόνα οικουμενιστή μητροπολίτη.
Έτσι σε άδεια καθίσματα έκανε εσπερινό ο δεσπότης Σιδηροκάστρου Μακάριος. Με εξαίρεση τους 20-25 ιερωμένους που έφερε, 2-3 συζύγους τους και τον συγκεκριμένο κάτοικο Θεσσαλονίκης (νεωκόρο μητροπολιτικού ναού όπως πληροφορηθήκαμε) που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, με 3-4 συγγενείς του και 1 γείτονα του, ΔΕΝ πάτησε ΚΑΝΕΙΣ ενορίτης στον ναό των Αγίων Αποστόλων.
Ο δεσπότης πήρε τα κλειδιά του ναού από τον π.Φώτιο καθώς και τα χρήματα από το ταμείο. Απείλησε φυσικά τον ιερέα ότι από αύριο θα του κόψει το μισθό (!) και θα τον πάει στην Ιερά Σύνοδο. Ο π.Φώτιος όπως μάθαμε, κάθισε έξω από την εκκλησία, παραδίπλα, πάνω σε έναν κουβά (για να μην στέκεται όρθιος, λόγω των προβλημάτων υγείας του) και περίμενε να τελειώσει την ακολουθία ο δεσπότης κάνοντας κομποσκοίνι.
Για τον ηρωικό ιερέα μπορεί να μην έχει τίτλους και πτυχία αλλά η αγνή του αγάπη για τον Χριστό και την Ορθοδοξία, η απόφαση του να τα θυσιάσει όλα αν χρειαστεί, αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.