Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Στην ΑΘΗΝΑ ο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η ΝΔ…. Αλληλεγγύη στους Πισωγλέντηδες…Και οι άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά από την δημιουργημένη κρίση στον δι@@@ολο!!! Οι Λαθρομετανάστες και οι ανώμαλοι να είναι καλά….

ΜΗΝ …»ΞΕΧΑΣΕΤΕ» ΝΑ ΤΟΥΣ (ΞΑΝΑ-) ΨΗΦΙΣΕΤΕ! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά ΠΕΝΤΕ(!) εκπροσώποι της Νουδούλας στο ‘Gay Pride’ της Θεσσαλονίκης!

ΑΨΕΥΔΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΔΕΞΙΑΣ ‘ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ’, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΗΣ,
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…
ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ «ΖΕΣΤΗ» (ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ – θρασύτατα! – ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» & «ΕΘΝΙΚΟ»…
Παρέστησαν …»υπερηφάνως» λοιπόν οι κάτωθι «λαμπροί αστέρες» του Κούλη, γιατί καλό είναι να γνωρίζουμε:
OXI, OXI, MHN «ANHΣΥΧΕΙΤΕ» , ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ
(ΚΑΙ) Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ …ΠΡΩΤΟΥΣ….
Ο γραμματέας «ειδικών πληθυσμιακών ομάδων» Γιώργος Σταμάτης (ήταν εκπρόσωπος και στο “Gay Pride” των Αθηνών, αλλά στα… μουλωχτά), η αναπληρώτρια γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Μαίη Ζαννή, (είναι ΜΗΤΕΡΑ ενός παιδιού του Κ.Μπακογιάννη…) το μέλος πολιτικής επιτροπής Βίκυ Νάκου (είναι μέλος του ‘Ινστιτούτου Κων.Καραμανλής’…), ο διευθυντής πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Μίχας και ο τέως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Αντύπας Καρύπογλου (που προέρχεται απο την ‘Δράση’ του Στεφ.Μάνου, ή μάλλον ‘Μάνο’…).
«ΕΥΓΕ» λοιπόν κυρίες και κύριοι του …Κούλη.
Να σας θυμώμαστε…