Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Στην ΑΘΗΝΑ ο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η ΝΔ…. Αλληλεγγύη στους Πισωγλέντηδες…Και οι άνθρωποι που πεθαίνουν καθημερινά από την δημιουργημένη κρίση στον δι@@@ολο!!! Οι Λαθρομετανάστες και οι ανώμαλοι να είναι καλά….

ΜΗΝ …»ΞΕΧΑΣΕΤΕ» ΝΑ ΤΟΥΣ (ΞΑΝΑ-) ΨΗΦΙΣΕΤΕ! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά ΠΕΝΤΕ(!) εκπροσώποι της Νουδούλας στο ‘Gay Pride’ της Θεσσαλονίκης!

ΑΨΕΥΔΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΔΕΞΙΑΣ ‘ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ’, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΗΣ,
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…
ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ «ΖΕΣΤΗ» (ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ – θρασύτατα! – ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» & «ΕΘΝΙΚΟ»…
Παρέστησαν …»υπερηφάνως» λοιπόν οι κάτωθι «λαμπροί αστέρες» του Κούλη, γιατί καλό είναι να γνωρίζουμε:
OXI, OXI, MHN «ANHΣΥΧΕΙΤΕ» , ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ
(ΚΑΙ) Ο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ …ΠΡΩΤΟΥΣ….
Ο γραμματέας «ειδικών πληθυσμιακών ομάδων» Γιώργος Σταμάτης (ήταν εκπρόσωπος και στο “Gay Pride” των Αθηνών, αλλά στα… μουλωχτά), η αναπληρώτρια γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Μαίη Ζαννή, (είναι ΜΗΤΕΡΑ ενός παιδιού του Κ.Μπακογιάννη…) το μέλος πολιτικής επιτροπής Βίκυ Νάκου (είναι μέλος του ‘Ινστιτούτου Κων.Καραμανλής’…), ο διευθυντής πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Μίχας και ο τέως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Αντύπας Καρύπογλου (που προέρχεται απο την ‘Δράση’ του Στεφ.Μάνου, ή μάλλον ‘Μάνο’…).
«ΕΥΓΕ» λοιπόν κυρίες και κύριοι του …Κούλη.
Να σας θυμώμαστε…