Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα καινούργιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εκμάθησης της γλώσσας των λαθρο άρχισε να εφαρμόζεται στην Σουηδία , όπως αναφέρει η εφημερίδα Allehanda στη Σουηδία με την προοπτική να αναπτύξουν διάφορες δραστηριότητες ενσωμάτωσης στην κοινωνία...

Εκείνο όμως που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι ότι το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει και εκπαίδευση στη χρήση όπλων και άσκησης σκοποβολής.
Το πρόγραμμα αυτό άρχισε να εφαρμόζεται την ίδια ώρα που σε όλη την Ευρώπη έχουμε αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις ενώ στην ίδια την Σουηδία η καθημερινή διαβίωση έχει γίνει εφιάλτης με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και των βίαιων επιθέσεων από τους λαθρο προς τους κατοίκους.
Αυτή είναι η Σουηδία σήμερα, μάλλον δεν πήραν ακόμα το μάθημα που χρειάζονται.
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε καταπληκτική ομολογία ενός Σύριου πρόσφυγα ο οποίος παροτρύνει να μην πάνε στην Σουηδία.
Όπως αναφέρει, υπάρχει τραγική ειρωνεία από μέρους των λαθρο που τους δίνουν τα πάντα , σπίτι μισθό, γιατρούς και λοιπά και αυτοί κοροϊδεύουν το κράτος και τους ηλίθιους πολίτες.