Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

«Καλομελέτα κι έρχεται» και στα μέρη μας… Ποια χώρα έχει μετατραπεί σε «άσυλο» τρομοκρατών


Από 200 το 2010, χιλιάδες το 2017… Ιστορική πρόκληση…

Σε «άσυλο» τρομοκρατών δείχνει να έχει μετατραπεί η Σουηδία, μετά τη μαζική προσέλευση μεταναστών και προσφύγων από τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, του Ιράκ και των άλλων κρατών που χρησιμοποιούν ως βάσεις τους οι τζιχαντιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ο διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών της σκανδιναβικής χώρας Άντερς Θόρνμπεργκ, αποκάλυψε συγκλονιστικά, όσο και ανησυχητικά στοιχεία. Όπως δήλωσε, το 2010 υπήρχαν στις λίστες τους 200 ονόματα, ενώ σήμερα, εφτά χρόνια μετά (2017), τα ονόματα των ύποπτων τρομοκρατών ανέρχονται σε χιλιάδες.
«Πρόκειται για μία νέα κανονικότητα. Πρόκειται για ιστορική πρόκληση όσο ο τρομοκρατικός κύκλος μεγαλώνει», τόνισε ο Σουηδός επικεφαλής, σε μία προσπάθεια να αποδώσει την κρισιμότητα της κατάστασης.
Ο Θόρνμπεργκ αιτιολόγησε την αύξηση των εξτρεμιστών ως αποτέλεσμα τόσο της προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους, όσο και της αθρόας προσέλευσης γκρουπ εξτρεμιστών στη σκανδιναβική χώρα, με την προκάλυψη της μετανάστευσης.
«Είχαμε χωρίσει τους ριζοσπαστικοποιημένους σε περιοχές της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Σομαλίας. Πλέον, είναι όλοι μαζί…», τόνισε ο Σουηδός διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών.
Όπως είπε, οι σουηδικές αρχές γνωρίζουν ότι τουλάχιστον 300 άτομα από τη Σουηδία έχουν ταξιδέψει στη Συρία και το Ιράκ για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, από το 2012 και έπειτα.