Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Σκόπια: Απόπειρα δολοφονίας πρώην Υπουργού

Ιούνιος 1, 2016. 14:37

Γράφει από τα Σκόπια ο Βλάντισλαβ Περούνοβιτς


Απόπειρα δολοφονίας έγινε σήμερα, στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων, μπροστά από το Υπουργείο Υγείας. ..


Σύμφωνα με ανακοίνωση της  αστυνομίας, ένας άνδρας 50 ετών προσέγγισε τον  (μέχρι χθες) υπουργό  Υγείας Νίκολα Τοντόροφ και άνοιξε πυρ εναντίον του.

Οι σωματοφύλακες του Τοντόροφ αντέδρασαν, συνέλαβαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τοντόροφ δεν τραυματίσθηκε, αλλά, η ταυτότητα και το κίνητρο του επιτιθέμενου δεν έγιναν γνωστά.

Η επίθεση συνέβη ακριβώς μετά την έγκριση, χθες, της νέας μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης του SDSM-DUI,  υπό την ηγεσία του Ζόραν Ζάεφ.

Ο Τοντόροφ  είχε μεταβεί στο Υπουργείο να παραδώσει στον νέο υπουργό Υγείας, Άμπεν Ταραβάρι, αλβανικής καταγωγής από τις τάξεις του πολιτικού κόμματος DUI.Βλάντισλαβ Περούνοβιτς

σσΚ: Οι πληροφορίες μου λένε οτι δεν εγκρίθηκε η μετάβαση της κόρης του για εγχείριση στο εξωτερικό και πέθανε.