Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Ηχηρή σιωπή από τους προέδρους των Συμβολαιογράφων. ..... κάποιοι από τους προέδρους εμπλέκονται σε κυκλώματα κορακιών που εκμεταλλεύονται τους πλειστηριασμούς.


simvolaiografikos-sillogos

Οι 9 Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Ελλάδας, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης  Σταύρο Κοντονή, πλήρωσαν το κόστος για την δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμών που από Σεπτέμβριο θα μπει σε λειτουργία...

Γιατί όμως οι πρόεδροι των συμβολαιογραφικών συλλόγων κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση χωρίς να κάνουν γενικές συνελεύσεις; Είναι γεγονός πως μόνο ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Κέρκυρας Κωνσταντίνος Γιαννακούρης δήλωσε αντίθετος και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να καταβάλει τα 20.000 ευρώ που του αναλογούν.
Οι υπόλοιποι πρόεδροι δέχθηκαν, χωρίς να ρωτήσουν τα μέλη τους, να πληρώσουν από 20.000 και μάλιστα αν κάποιος σύλλογος δεν δύναται να πληρώσει θα αναλάβει το κόστος ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Αθηνών-Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων. Πρόκειται για τους εξής:
  1. Γεώργιος Ρούσκας, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων.
  2. Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Θεσσαλονίκης.
  3. Χρήστος Τερζίδης, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Θράκης.
  4. Ιωάννης Παππάς, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Ιωαννίνων.
  5. Στυλιανή Αρχοντάκη-Καλογεράκη, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Κρήτης.
  6. Ιωάννης Κόνσουλας, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Λάρισας.
  7. Παναγιώτης Δουμουλάκης, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Ναυπλίου.
  8. Ιωάννα Μπονέλη Συμεωνίδη, πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Σύλλογου Εφετείου Πάτρας.
Το Ράδιο Έναντι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους προέδρους των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, αλλά όπως ενημερωθήκαμε από έναν εξ αυτών, αποφάσισαν να μην μας μιλήσουν, καθώς, όπως μας είπε, δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν έκαναν γενική συνέλευση ή όχι προκειμένου να αποφασίσουν να πληρώσουν τα 20.000 ευρώ…
Αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης δήλωσε πως κάποιοι από του παραπάνω προέδρους εμπλέκονται σε κυκλώματα κορακιών που εκμεταλλεύονται τους πλειστηριασμούς.