Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Μοίρας διασύρει τον Γεωργιάδη

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΙΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!
Ντοκουμέντα που δείχνουν τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και... Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο να επιβιβάζονται σε στρατιωτικά αεροσκάφη και να κάθονται στη θέση του συγκυβερνήτη, φέρνει η ΝΔ στη Βουλή.
Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας Αδωνις Γεωργιάδης καθώς ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η συμμετοχή ενός πρωθυπουργού και δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας ως συγκυβερνητών πτήσεων, «αποτελούν σαφή παραβίαση των Κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και των Σχετικών Διαταγών», καθώς υφίστανται σοβαροί κίνδυνοι για τη ζωή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Ελλήνων πολιτών σε περίπτωση ατυχήματος.
«Oι ενέργειες των Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη-Σπηλιωτόπουλου δημιουργούν πρόβλημα και στην καλλιέργεια πνεύματος πειθαρχίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών, που βλέπουν προκλητικά να αγνοούνται και να καταπατούνται από την πολιτική ηγεσία βασικές αρχές και κανόνες που οι ίδιοι αγωνίζονται καθημερινά να τηρούνται απαρέγκλιτα», αναφέρουν οι βουλευτές στην ερώτησή τους.