Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Στα άκρα πλέον οι σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας-Διεθνή τα εντάλματα σύλληψης για τους σωματοφύλακες του ΕρντογάνΡαγδαίες εξελίξεις έχουμε στο μέτωπο της διαλεύκανσης της δολοφονικής επίθεσης από μπράβους του Ερντογάν σε ειρηνικούς διαδηλωτές την Ουάσινγκτον. 

Όπως  σας μετέδωσε το... kentripotideas , οι αμερικάνοι έβγαλαν εντάλματα σύλληψης για 14 σωματοφύλακες του Ερντογάν οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην βάρβαρη επίθεση.  

Πριν από 1 ώρα περίπου τα εντάλματα σύλληψης έγιναν διεθνή, ενώ πριν από λίγα λεπτά η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε τον αμερικανό πρέσβη για εξηγήσεις!

 Μιλάμε πλέον ανοιχτά για ρήξη.