Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Τρανσέξουαλ «νηπιαγωγοί» θα διαβάζουν παραμύθια στα μικρά Ελληνόπουλα;

ΒΙΝΤΕΟ: Τρανσέξουαλ «νηπιαγωγοί» θα διαβάζουν παραμύθια στα μικρά Ελληνόπουλα;

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στα νηπιαγωγεία του πλανήτη έχουν ξεκινήσει αναγνώσεις παραμυθιών από τρανσέξουαλ «νηπιαγωγούς» σε μικρά παιδιά, δίνοντάς μας ένα μικρό δείγμα σε σχέση με το πώς θα εκπαιδεύονται ενδεχόμενα και τα Ελληνόπουλα από 4 ετών στα κρατικά νηπιαγωγεία.


Εξάλλου, προωθούνται στα σχολεία αλλά και στα νηπιαγωγεία (και εδώ στην Ελλάδα), σεμινάρια και μαθήματα σε σχέσεις με τις έμφυλες ταυτότητες και τον τρανσεξουαλισμό.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες τρανσέξουαλ έχουν ξεκινήσει να διδάσκουν σε νήπια την αίσθηση του ουδέτερου κοινωνικού φύλου, το οποίο δεν προσδιορίζεται ούτε ως θυληκό ούτε ως αρσενικό.
Διαβάζουν στα παιδιά επιλεγμένα παραμύθια, τα οποία διαποτίζουν την σκέψη τους σχετικά με τα «πολύχρωμα φύλα του ουράνιου τόξου των γκέι».
Τα σχόλια δικά σας! Δείτε τους «νηπιαγωγούς» του μέλλοντος που θα διδάσκουν τα παιδιά που από 4 ετών θα συμμετέχουν υποχρεωτικά στην κρατική εκπαίδευση.
Αυτά άραγε θα τα ζήσουμε και στην Ελλάδα;