Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Και γιατί κάποιος να σου δώσει ελάφρυνση και κούρεμα χρέους και χρηματοδότηση, όταν βλέπει ότι σε λίγους μήνες θα έχεις χρεοκοπήσει


Αποτέλεσμα εικόνας για πόσο μάλλον τα πολυπόθητα πετρέλαια.

Πριν κανένα πεντάρι μήνες είχα γράψει για τις απαιτήσεις των δανειστών.
Μια συγκεκριμένη την επανέλαβα πολλές φορές από τότε...

Και φυσικά αφορούσε την "υπογραφή" Μητσοτάκη. Δηλαδή την ψήφιση της "μεσοπρόσθεσμης συμφωνίας" όπως έχουν βαπτίσει το 4ο μνημόνιο από τα περισσότερα κόμματα της βουλής και πάση θυσία με 200+1 βουλευτές.
Οι δανειστές μόνον μαλάκες δεν είναι και σίγουρα μαλάκες δεν πιάνονται και πόσο μάλιστα όταν οι διαπραγματεύσεις γίνονται από ανθρώπους που στην πραγματική ζωή θα τους έβαζες μόνον να βοσκάνε πρόβατα και αυτό με Αλβανό επιστάτη...
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά, εξού και κόφτονται όλοι οι "κυνοβουλευτικοί" να αλλάξουν το σύνταγμα (μεταξύ των υπολοίπων βέβαια).
Όμως αντισυνταγματικά μέτρα σημαίνει ότι αν κάποτε επανέλθει η δημοκρατία όλα αυτά τα δάνεια θα μπορούν να μπουν σε πρόγραμμα πλήρους παραγραφής - διαγραφής, ακόμα και με το αγγλικό δίκαιο. Γι΄αυτό λοιπόν βλέπετε να τσινάνε οι ξένοι και να μην δίνουν τα λεφτά.
Επιπλέον βλέπουν τι έρχεται...
Και γιατί κάποιος να σου δώσει ελάφρυνση και κούρεμα χρέους και χρηματοδότηση, όταν βλέπει ότι σε λίγους μήνες θα έχεις χρεοκοπήσει και επίσημα, οπότε σύμφωνα με το άρθρο 4 του 3ου μνημονίου (το οποίο είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο αφού ψηφίσθηκε με 222 βουλευτές) μπορείς να του πάρεις ακόμα και τα σώβρακα (πόσο μάλλον τα πολυπόθητα πετρέλαια...).