Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ελιές από την Τουρκία έφθασαν με φορτηγό στην Καλαμάτα

Ένα περίεργο συμβάν έγινε χθες στο Τελωνείο Καλαμάτας, όταν κατέφθασε ένα φορτηγό με ελιές, οι οποίες, όπως ειπώθηκε, προορίζονται για τη Λακωνία.
Το γεγονός δημιουργεί ερωτήματα, όπως, για παράδειγμα, γιατί επιλέχτηκε η... Καλαμάτα και το περιεχόμενο δεν πήγε στον αρχικό τόπο προορισμού του.
Επιπλέον, υποψίες δημιουργούνται για το πώς θα πωληθεί το περιεχόμενο. Θα "βαφτιστούν" ελληνικές και ελιές Καλαμών ή θα αναγράφεται ο τόπος προέλευσής τους;
Όλα αυτά θα πρέπει να ληφθούν υπόψη από ειδικούς του υπουργείου και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών, μια και σε κάθε περίπτωση το θέμα θα πρέπει να διαλευκανθεί.
Α.Π.