Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

«ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ» …ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Σιωνιστής Ζούκερμπεργκ (ιδιοκτήτης του ‘Facebook’): Ο αγώνας της εποχής μας, είναι κατά του …Εθνικισμού !


Σιωνιστής Ζούκερμπεργκ (ιδιοκτήτης του ‘Facebook’): Ο αγώνας της εποχής μας, είναι κατά του …
Εθνικισμού !
ΒΡΕ – ΒΡΕ – ΒΡΕ, Ο MISTER MARK, ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ…
ΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ» …ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ !


ΑΣ ΕΓΡΑΦΕ …ΕΛΛΑΣ! Ή ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΚΥΠΡΟΣ!
Ή …ΙΤΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ.
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;
ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ «ΠΟΝΑΕΙ»
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ;
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ; Ε;
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ομιλία στο ξακουστό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (και φυτώριο «ηγετών» πολλών χωρών του κόσμου…), πραγματοποίησε ο ιδρυτής της μεγαλύτερης μηχανής φακελώματος των πολιτών παγκοσμίως (μιλάμε βεβαίως για το ‘Facebook’…), Μαρκ Ζούκερμπεργκ (της «εκλεκτής» φυλής…) και προσδιόρισε σαφώς τον κυριότερο εχθρό της Νέας Τάξεως – Παγκοσμιοποιήσεως, που δεν είναι άλλος βεβαίως από τον εθνικισμό των λαών! Ιδού τι είπε, ο mister ‘Facebook’:
«Ο αγώνας της εποχής μας θα είναι μεταξύ των δυνάμεων της ελευθερίας, της ανεκτικότητος και της παγκοσμίου κοινότητος ενάντια στις δυνάμεις … του αυταρχισμού, του απομονωτισμού και του εθνικισμού!
Οι δυνάμεις υπέρ της ροής της γνώσεως, του εμπορίου και της …μεταναστεύσεως εναντίον εκείνων που θα ήθελαν την επιβράδυνσή τους. Δεν πρόκειται για μάχη εθνών, είναι μια μάχη ιδεών»!
ΕΔΩ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ κ. MICROSOFT, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ (!) ΑΠΟ 7 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ …500.000.000 ΜΟΛΙΣ!!! ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ
ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ «ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΜΕΣΗ», ΤΑ 6,5 ΔΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ,
ΠΟΥ …»ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ»!!!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ω, τί λόγια κύριε Ζούκεμπεργκ…
«Συγκλονισθήκαμε»!
Ε σ ε ί ς;
Συντακτική ομάδα «Ιωάννου Καποδίστρια