Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Φασιστικά και ανθελληνικά τραγούδια στα Σκόπια! (βίντεο) -( “Izlezi momče, pravo na terasa, pozdravi ja Gocevata rasa, krenete racete gore, naše ќe bide i solunsko pole”.)

Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ.
Το σκηνικό στα Σκόπια σήμερα, σηματοδοτήθηκε από την άφιξη της τοπικής ομάδας χάντμπολ «Vardar», η οποία κέρδισε χθες το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...

Με αξιολύπητο τρόπο, το λεωφορείο που οδήγησε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης διέσχισε τη λεγόμενη «Porta Makedonija [sic!]», αντικείμενο του ολοκληρωτικού σχεδίου «Σκόπια 2014» στην ΠΓΔΜ.
Οι μάζες των οπαδών τραγουδούσαν εθνικιστικά τραγούδια και οι περισσότεροι από αυτούς κυμάτιζαν τη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας για να αποθεώσουν τους παίκτες της ομάδας χάντμπολ.
Για παράδειγμα, αυτό το βίντεο δείχνει το υπερεθνικιστικό και φασιστικό τραγούδι «Izlezi momče», το οποίο επαναλήφθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού των αθλητών που έφτασαν στην κεντρική πλατεία στα Σκόπια.

Οι ακριβείς και συχνά επαναλαμβανόμενες λέξεις των τραγουδιών (που δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια) είναι:
«Πήγαινε νεαρέ ίσια στο μπαλκόνι σου και χαιρέτισε την ράτσα του Goce (ιδρυτής της «Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης»), άπλωσε τα χέρια σου ψηλά, τα δικά μας θα είναι στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης»!!!

Το πρωτότυπο στην Σλαβική ΠΓΔΜ είναι:
“Izlezi momče, pravo na terasa, pozdravi ja Gocevata rasa,
krenete racete gore, naše ќe bide i solunsko pole”.