Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Θαύμα: Βρέθηκαν ζωντανά δύο κοριτσάκια στην κορυφή του «Πύργου της Κολάσεως» (Photo)

image
Θαύμα: Βρέθηκαν ζωντανά δύο κοριτσάκια στην κορυφή του «Πύργου της Κολάσεως» (Photo)
Θαύμα:
Βρέθηκαν ζωντανά δύο κοριτσάκια στην κορυφή του «Πύργου της Κολάσεως» (Photo) – Media
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες αλλά και οι μαρτυρίες που έρχονται από τον «πύργο της κολάσεως» στο Λονδίνο.

Και μπορεί οι βρετανικές αρχές να έχουν προειδοποιήσει πως οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν όσο συνεχίζονται οι έρευνες στον Πύργο Γκρένφελ, ωστόσο ένα μικρό θαύμα έρχεται για να δώσει μια «ανάσα ζωής» στους κατοίκους της πολυκατοικίας και τις οικογένειες τους.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι πυροσβέστες κατάφεραν να εντοπίσουν ζωντανά δύο κοριτσάκια στην κορυφή του πύργου. Οι μικρές Μάλεκ και Ταμζίν Μπελκάντι έμεναν στον 20 ο όροφο του πύργου και μόλις τις εντόπισαν τα σωστικά συνεργία, τις μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα κοριτσάκια, τα οποία θεωρούνταν νεκρά, εντόπισε στο νοσοκομείο ο θείος τους ο οποίος γύριζε σε όλα τα νοσοκομεία που είχαν δεχθεί άτομα από τον πύργο, ώστε να εντοπίσει την οικογένειά του. Δυστυχώς, οι γονείς των κοριτσιών και η 6μηνών αδερφή τους αγνοούνται ακόμα. Μάλιστα, η πρώτη ερώτηση των παιδιών όταν συνήλθαν ήταν που είναι οι γονείς τους.
Η κατάσταση των παιδιών είναι κρίσιμη καθότι η μία έπεσε σε κώμα και η δεύτερη υποφέρει από πολύ σοβαρά τραύματα. Ωστόσο, οι γιατροί λένε πως το σημαντικό είναι ότι οι μικρούλες είναι ζωντανές και δίνουν τη μάχη τους.
Από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Πύργο Γκρένφελ, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 17 θάνατοι, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί, με τις αρχές να ξεκινούν έρευνες για το περιστατικό.
Οι ειδικοί εκτιμούν πως όλοι όσοι έμεναν από τον 20 όροφο και πάνω είναι όλοι νεκροί.