Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ…. : «Έδωσαν το «Sea Star» Τήλου που πλήρωσαν Έλληνες και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι σε Τούρκους μπιρ παρά»


Σύμφωνα με δημοσιεύματα και καταγγελίες, ο Δήμος Τήλου παραχώρησε την ιδιοκτησία του καταμαράν της Τήλου «Sea Star» σε Τούρκους ενδιαφερόμενους και αυτοί με τη σειρά τους, έδωσαν το τιμόνι του πλοίου σε Τούρκο καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού...

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στο Μέτωπο Νίκης το πλοίο ιδιοκτησίας του Δήμου Τήλου εκχωρήθηκε με αδιαφανείς μεθοδεύσεις, μέσω Ναυτικής Εταιρείας σε Τούρκους επιχειρηματίες, χωρίς να έχουν δοθεί στοιχεία για την πορεία των χρεών προς το ΝΑΤ που άφησε απλήρωτα η διοίκηση υπό εκκαθάρισης εταιρείας ΝΕ “ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ”, χωρίς να αποδοθεί τίμημα από την πώληση και με «μαγειρεμένα» πιστοποιητικά του πλοίου «Sea Star» προς εξυπηρέτηση τουρκικών συμφερόντων.
Επειδή, οι καταγγελίες στηλιτεύουν συνδιαλλαγές που έγιναν με αδιαφανή και ύποπτο τρόπο από τον Δήμο και την κυβέρνηση.
Επειδή, βάση των καταγγελιών ο Δήμος Τήλου χάρισε στην ουσία το πλοίο καταμαράν «Sea Star» σε ΝΕ τουρκικών συμφερόντων, χωρίς τίμημα, πλοίο που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι και η ΕΕ μέσω επιδοτήσεων.
Επειδή, στις καταγγελίες εμπλέκεται το όνομα του Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για «μαγειρέματα» πιστοποιητικών και εγγραφων του πλοίου.
Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον Δήμο Τήλου, όπως απαντήσει εάν, με ποιον τρόπο, με ποιο τίμημα και με ποια αρμοδιότητα εκχώρησε σε Τούρκους, το πλοίο «Sea Star».
Το Μέτωπο Νίκης καλεί, το Υπουργείο Ναυτιλίας, όπως δημοσιοποιήσει όπως οφείλει από το Σύνταγμα, το καταστατικό της ΝΕ, τα πιστοποιητικά, προς ενημέρωση των φορολογουμένων φυσικών ιδιοκτητών του πλοίου, τις οφειλές στο ΝΑΤ και να μας πούνε, πόσα έχει χρηματοδοτηθεί η Δημοτική ΝΕ από έναρξης λειτουργίας του, έως και την «μεταβίβαση» του.
Το Μέτωπο Νίκης καλεί, τον οικονομικό εισαγγελέα και εισαγγελέα διαφθοράς όπως διερευνήσουν, όπως οφείλουν την πιθανή διάπραξη ποινικών και άλλων αδικημάτων σε βάρος του ελληνικού δημοσίου από τον Δήμο Τήλου και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.
Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης