Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

SOS ΑΠΟ 130 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ερήμωση του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού της Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που δε διορθωθεί το χωροταξικό σχέδιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έκρουσαν εκπρόσωποι 130 επιχειρήσεων...
της ευρύτερης περιοχής. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, υποστήριξαν πως, με τη μορφή που έχει ψηφιστεί το εν λόγω χωροταξικό, προβλέπει σκανδαλώδεις χάρες σε μονάδες υψηλής όχλησης, σε σχέση με την εφαρμογή της οδηγίας Sevezo, κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά. Παράλληλα, κατήγγειλαν ότι δίνει τη χαριστική βολή σε περίπου 3 έως 5.000 επιχειρήσεις χαμηλής και μέσης όχλησης με δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους που υποχρεώνονται έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 σε μετεγκατάσταση ή σε λουκέτο.Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Λιάμης Κάμερα: Νίκος Κακολύρης Μιλούν: Νίκος Φιλίππου(επιχειρηματίας), Ανδρέας Ευστρατίου(επιχειρηματίας), Ελισάβετ Νικολαϊδου(επιχειρηματίας), Κωνσταντίνος Χαϊτογλου(επιχειρηματίας), Παύλος Παυλίδης(επιχειρηματίας)