Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ (SOS)…. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η «SUMMER»…


Μπορεί τις επόμενες 5 ημέρες ως και την Κυριακή, να έχουμε τον μεγαλύτερο καύσωνα των τελευταίων ετών με θερμοκρασίες ως και 46 βαθμών Κελσίου, ωστόσο από την Δευτέρα και μετά αναμένεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας με σφοδρές καταιγίδες....

Συνήθως μετά από τόσο μεγάλες θερμές εισβολές, η ήδη καυτή ατμόσφαιρα θα υποδεχτεί ψυχρότερες μάζες με αποτέλεσμα οι καταιγίδες που θα δημιουργηθούν, να έχουν ακραίο χαρακτήρα, με τον κίνδυνο για πλημμύρες να είναι αυξημένος.
Η σφοδρή κακοκαιρία »SUMMER» όπως την ονομάζει το Greek-Weather.Org, θα είναι αρκετά σφοδρή ιδιαίτερα την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ θα επηρεάσει μεγάλο μέρος της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας αλλά και της Πελοποννήσου. Η πτώση που θα έρθει στην θερμοκρασία θα είναι ακόμα και 10-12 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις θερμοκρασίες του καύσωνα.