Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ SURVIVOR….Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη για θανατηφόρο ατύχημα στο Survivor, ένα δυστύχημα το οποίο προκάλεσε την αναστάτωση των παικτών και έχει να κάνει με πρόσωπο της παραγωγής του παιχνιδιού....

Η αλήθεια είναι πως άνθρωπος της παραγωγής, αργεντίνικης καταγωγής, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δέχθηκε τσίμπημα από μολυσμένη σφήκα, το οποίο και προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατο του.
Η παραγωγή είναι πλήρως εξοπλισμένη ιατρικά και η παρουσία νοσηλευτών και ιατρών είναι έντονη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως όταν τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικό χώρο και ειδικά στην εξωτική φύση της Καραϊβικής, τέτοια αναπάντεχα περιστατικά μόνο θλίψη και συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν.