Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Tα …συχαρίκια κ. Τόσκα!!!


Μα πως το καταλάβατε ότι οι αναρχικοί, συγνώμη οι…νεαροί ήθελα να πω, τα καλά παιδιά που, φροντίζετε να μην ενοχληθούν από τη…βάρβαρη αστυνομία μας και στερηθούν το …
δημοκρατικό τους δικαίωμα, να καίνε και να σπάζουν όποτε θέλουν, ότι θέλουν και όπου θέλουν, επρόκειτο να κάψουν κάδους απορριμάτων;Φυσικά θα πρέπει να τους επαινέσετε τουλάχιστον για το κάψιμο των κάδων με τα σκουπίδια, αφού έτσι συνέβαλαν στην δια της καύσεως απομάκρυνση των απορριμάτων και κατ επέκτασιν στην προστασία της δημοσίας υγείας!
Τώρα βέβαια αν πέταξαν και μερικές εκατοντάδες μολότοφ και προξένησαν καταστροφές σε ξένες περιουσίες και τραυμάτισαν και μερικούς αστυνομικούς, δεν πειράζει. Εξ άλλου όσον αφορά τις περιουσίες, σε λίγο καιρό θα είχαν κατασχεθεί από τον …φορολογικό παράδεισο της “αριστερής”
κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής σας, όσον δε αφορά τους τραυματίες αστυνομικούς, έ και τί έγινε, αναλώσιμο είδος είναι! Ας μην γινόντουσαν αστυνομικοί, ας γινόντουσαν κομματόσκυλα να έπαιρναν και περισσότερα λεφτά!
Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν ούτε οι Έλληνες πολίτες ούτε οι αστυνομικοί να παραβιάζουν την… κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία των Εξαρχείων, ούτε μπορούν όποτε θέλουν να διέρχονται από εκεί χωρίς ειδικό…αναρχοδιαβατήριο!
Αυτό θα πει Δημόσια τάξη, αυτό θα πει Εθνική κυριαρχία κ. Τόσκα!
Να τη χαίρεστε (όσο προλάβετε…)
Με …ειδική εκτίμηση (προς το έργο σας)
Αβραάμ Αλεξανδρής